Nyt sekin olisi tehty. Leikkausaika olisi varattu. Jännitys alkaa tuntua hiljalleen vatsassa kipristelynä ja joutuu juoksemaan vessaan kun tarkemmin asiaa ajattelee. En muista milloin viimeksi olisin jännittänyt jotakin asiaa näin paljon.

 

Leikkausaika on varattu 16.4 maanantaille, eli hyvinkin nopeasti. Leikkaukseen on siis enää alle viikko aikaa. Ensi viikolla näihin aikoihin heräilen Virossa sairaalassa ja alakn valmistautua lähtemään takaisin suomeen uusien tissieni kanssa. Jännittää.

 

Halusin ajan mahdollisimman nopeasti, että se olisi sitten alka pois. Ettei ehtisi miettiä ja pohtia turhaan kaikkea ylimääräistä. Kumminkin tästä on puhuttu jo vuoden verran ja päätös on tehty. Suurena vaikuttajana oli myös syksyllä pidettävät häät johon olisi mukava saada itselleen jo terveet rinnat. Mekkoni tulee olemaan olkaimeton, joten uunituore leikkaus näkyisi kyllä varmasti hyvin jokaisen vieraan silmiin. (ja tottakai tämä leikkaus ei sitä tee, rinnat kumminkaan eivät muuta kokoaan juurikaan. Huomatkaa sarkastisuus)

 

Huomenna olisi sitten edessä verikokeet, virtsanäyte sekä mammografia. Labra aukeaa 7.00m aamulla, mikä tarkoittaa sitä, että tänään klo: 19.00 jälkeen ei tarvisekaan sitten enää tankata nestettä eikä syödä mitään. Ehdottomasti inhottavinta koko hommassa minun mielestäni.

 

Mutta lähtölaskenta on nyt alkanut.